UNIKLÝ SCREENSHOT Z RED DEAD REDEMPTION 2

Příznivci her od Rockstaru si museli zvyknout na poněkud odlišný marketing. V dnešní době nás společnosti před vydáním své hry zahlcují informacemi a hlavně všemožnými trailery a gameplay videi. Rockstar na to jde jinak a své tituly hráčům tolik neodhaluje ani neprezentuje. Fanouškům Rockstaru zkrátka stačí, když uvidí pár trailerů a přečtou si některé ze šťavnatých detailů. Dalo by se říct, že Rockstar staví marketing na svém jménu. To má totiž velmi dobré a v herním průmyslu je značka Rockstar zárukou kvality.

Stejnou cestou se Rockstar vydal u pokračování westernové akce Red Dead Redemption. Druhý díl byl oznámen na konci října loňského roku. Podívat jsme se mohli na první trailer a poté zavládlo dlouhé ticho. To dnes prolomil screenshot, který nebyl zveřejněn oficiální cestou. Objevil se na GTAforums a podle všeho není falešný. Určitě se máme na co těšit !! #Užabytobylo

Lidé obrázek podrobně analyzovali a našli shody s již zmíněným trailerem. Na screenshotu je člověk v klobouku opřený o zábradlí a nohy má zkřížené stejně jako jiný chlápek ve videu. Vedle něj je kůň a v pozadí další lidé, budovy a kostel.

Možná je tím dotyčným mužem v klobouku samotný John Marston, hlavní protagonista původního Red Dead Redemption. Už od oznámení se spekuluje, že by Rockstar po vzoru GTA V mohl nabídnout příběh o více postavách, stejně tak, že Redemption 2 bude prequelem. O tom ostatně vypovídaly informace o hercích pro casting na IMDB. Fanoušci si všimli, že jeden z herců dělal motion-capture pro postavu jménem Dutch. Ten však v jedničce zemřel.

Závěrem připomínáme, že stejným způsobem, na GTAForums, se objevil i obrázek z GTA V, který se poté ukázal jako skutečný a ne vymyšlený.

Hru si můžete předobjednat Zde!

..Red Dead Redemption 2 PS4            Red Dead Redemption 2 XOne