Sledujte gameplay z Destiny 2

Vydávat trailer na trailer už sice překračuje hranice marketingové masáže a sklouzává někam do říše marketingového mlácení baseballkou do hlavy, ale zrovna v případě nového projektu Bungie se to dá snést, poněvadž stejně jako v minulém videu se tu v prominentní roli objevuje vynikající Nathan Fillion jako sarkastický robot Cayde-6.

Destiny 2 vyjde 8. září 2017 na PlayStation 4, Xbox One a tentokrát dokonce i na PC, což je pro spoustu z vás určitě výborná zpráva. Nejvíc výhod ovšem čeká na majitele PS4, kteří budou mít k dispozici dočasně exkluzivní obsah, jenž se ostatním hráčům zpřístupní nejdříve na podzim 2018.U PC verze ještě zůstaneme. Hráči ji totiž budou spouštět prostřednictvím Blizzard launcheru, tedy aplikace, která sdružuje pouze hry od Blizzardu. PC verze podporuje rozlišení až 4K (3820 x 2160), přičemž snímkování nebude nijak omezováno (na konzolích potvrzeno 30 fps). Samozřejmostí je plná podpora myši a klávesnice s mapováním kláves. Půjde také upravovat FOV (zorné pole) a Destiny 2 má podporovat i monitory 21:9.

 

V traileru je vidět rozsáhlá destrukce celého města včetně zbrojnice a dalších zásob, což ospravedlňuje, proč budete začínat pěkně od nuly. Z prvního dílu se vám do dvojky přenese akorát vaše fyzická podoba. Nové zbraně a schopnosti si budete muset znovu nastřádat, což je jedině fér k novým hráčům. A vlastně i k vám – jak říká Cayde, vaší hlavní motivací bude loot, za nímž se vypravíte až ke hvězdám.

Destiny 2 si může předobjednat už nyní !!

Destiny 2 PS4                                             Destiny 2 X1

Doporučené produkty1