PlayStation Nation 2017 startuje už tento pátek

Rok se s rokem sešel a české zastoupení Sony opět pořádá setkání všech fanoušků PlayStation na PlayStation Nation. Letos se akce pro veřejnost uskuteční od pátku 17. listopadu do neděle 19. listopadu v Hauch Gallery Karlín, kde si budete moci zahrát nejnovější exkluzivity PlayStationu 4 i připravované hry, včetně Far Cry 5 a Kingdome Come: The Deliverance.

Vstupné na PlayStation Nation je zcela zdarma a pro návštěvníky bude připraveno nespočet her, a mezi nimi i novinky, na které se stále čeká. Hry které si budete moci vyzkoušet → Gran Turismo Sport FIFA 18, Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, Far Cry 5, Kingdom Come: Deliverance, Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2, Uncharted: The Lost Legacy, Assassin's Creed: Origins nebo That´s You.

Chybět ale nebudou ani hry pro PlayStation VR, kupříkladu Farpoint, GT Sport, VR Worlds, Rigs Mechanized Combat League, EVE: Valkyrie a Until Dawn: Rush of Blood. Návštěvníci mohou využít fotokoutek, kde se stanou hrdinou ze své oblíbené hry. Zároveň se dozvíte spoustu informací o službě PlayStation Plus a aplikacích pro tvou PS4 jako je HBO GO, Netflix, YouTube a další.

V neděli 19.11 od 10.00 se můžete přijít podívat na FIFA 18 turnaj, který zařituje portál Topgaming.eu. Na turnaj postoupilo 16 nejlepších hráčů z České a Slovenské republiky, kteří vzešli z 6 kvalifikaci, které probíhalí celý tento měsíc. Hráči, kteří se probojovali na zmíněný turnaj se poperou o ceny v hodnotě 40.000 CZK. Z celé akce bude zajistěn živý stream na facebook stránce Playstation CZ. Takže nadšenci hry FIFA 18 neděle je Váš den D!!

Půjdete na PlayStation Nation? Pokud ano, tak se můžete zúčastnit soutěže. Stačí se vyfotit a nahrát svoji fotku s hashtagem #PSNATION na sociální sítě Facebook či Instagram. Na tři náhodně vybrané výherce bude čekat jeden z balíčků her: RPG balíček - obsahuje hry Uncharted The Lost Legacy a Horizon Zero Dawn, Sportovní balíček - obsahuje hry FIFA 18 a Everybody's Golf a VR balíček - obsahuje hry Farpoint a Battlezone VR.