Farpoint exkluzivně na PS VR

Vydejte se na nebezpečnou výpravu do nepřátelského mimozemského prostředí ve hře Farpoint, exkluzivně na PS VR.Farpoint je od samého počátku vytvářen právě pro PlayStation VR. S pomocí zaměřovacího ovladače PS VR můžeš přímo manipulovat s digitálním světem.

Po ztroskotání na nezmapované mimozemské planetě máš k dispozici jen základní výbavu, která tě musí udržet naživu. Tvým úkolem je najít havarovanou vesmírnou stanici, zvanou Pilgrim, a spolu s její posádkou se dostat domů. Dále se budete muset naučit pracovat s celým arzenálem primárních a sekundárních zbraní, prozkoumej okolí a odhal tajemství pozoruhodné anomálie, která tě na této planetě uvěznila.

Zajisti, abys byl na dobrodružství dobře vyzbrojen – vyber si zaměřovací ovladač PS VR a pohltí tě nepřekonatelné zážitky.Ovladač(zbraň), která Vám pomůže postřílet všechny protivníky ve smrtící mimozemské hrozbě s naprosto přesným zaměřovacím ovladačem PS VR. Každý tvůj pohyb je sledován integrovanými pohybovými snímači a vestavěnou světelnou koulí, která spolupracuje s kamerou PlayStation , takže buď stále v pohybu – jedině tak se můžeš probojovat zpátky domů.

Předobjednejte si hru už nyní!!

Farpoint PS VR



Doporučené produkty1