Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Remaster původních tří dílů série Crash Bandicoot je za rohem. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde 30. června pro PlayStation 4, a nabídne víc než jen vyšší rozlišení textur. Vývojáři zapracovali na hře tak, že nevypadá jako přeleštěná hra z prvního PlayStationu, ale jako moderně vypadající plošinovka, která se v dnešní konkurenci neztratí.

Přidej se ke slavnému vačnatci Crashi Bandicootovi, který míří na PlayStation 4 se třemi nezapomenutelnými dobrodružstvími v nové ohromující podobě s HD grafikou.

Na hratelnost se samozřejmě nesahalo, protože cílem tvůrců bylo vytvořit Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tak, aby se hrála co nejpodobněji, jako původní hry. Proto se při vývoji stavělo na geometrii původních úrovní, na níž se nabalil engine pro rendering, založený na fyzice a nasvícení v reálném čase, jak vývojáři prozradili na PlayStation Blogu.

 

N. Sane Trilogy obsahuje hry Crash BandicootCrash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped. Všechny tři byly od základů znovu vytvořeny s pomocí nejnovější technologie, úplně nových zvukových nahrávek od původních dabérů a zbrusu nové grafiky, aby přinesly klasické herní zážitky do hraní nové generace.

V prvním dobrodružství se znovu postavíš zlovolnému doktorovi Neo Cortexovi a pokusíš se zhatit jeho podlý plán na sestavení armády geneticky vyšlechtěných služebníků. Brusli po ledě a proleť se většími úrovněmi s volným pohybem v pokračování a pak se vrhni do cestování v čase a prostoru ve velkolepém finále s názvem Warped.

Předobjednávejte ZDE !!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy