Zlodějský mistr Garrett vystupuje ze stínů a vchází do města. více >>
Výrobce: eidos.
Kód produktu: 10810N
Lokalizace: Angličtina
Platforma: X360
Stav: Nové
Datum vydání:

Varianty 0

Zlodějský mistr Garrett vystupuje ze stínů a vchází do města. Na tomto zrádném místě, kde baronova stráž rozdmýchává atmosféru strachu a útlaku, jsou jeho schopnosti tím jediným, na co se může spolehnout. Ani ti nejopatrnější občané a jejich nejpečlivěji střežené poklady před ním nejsou v bezpečí.

Ze všeobecné nespokojenosti se rodí občanské povstání a vír nepokojů do sebe zakrátko vtáhne i Garretta. Tyranizovaný lid pod vedením svého mluvčího Oriona udělá všechno pro to, aby vyrval město z baronových spárů. Revoluce je na spadnutí. Pokud Garrett nezasáhne, dlažební kostky zrudnou krví a město se rozpadne na kusy.

Co nás čeká?

  • JSTE GARRETT, ZLODĚJSKÝ MISTR - Vklouzněte do neslyšných bot Garretta, temného osamělého zloděje, jehož schopnostem se nikdo nevyrovná. Nejnáročnější loupeže, nejlépe ukryté poklady, nejstřeženější tajemství... neexistuje výzva, před kterou byste ucouvli.
  • CELÉ MĚSTO JAKO JEDNA VELKÁ HOSTINA - Prozkoumávejte nemocné a těžce zkoušené město od temných křivolakých uliček až po vrcholky nejvyšších střech. Vpližte se do domů místních boháčů, pronikejte do pečlivě střežených sídel a ukrývejte se v temných zákoutích... aniž by si vás někdo všiml, aniž by vám v tom někdo mohl zabránit.
  • ZVOLTE SI VLASTNÍ POSTUP - Využijte možnosti, jež vám skýtá Garrettův arzenál, a zneškodňujte stráže svým zabijákem, používejte širokou škálu různých šípů nebo pomocí nově nabytých schopností manipulujte se svým okolím a přechytračte své protivníky. Jaký typ zlodějského mistra budete?
  • DECH BEROUCÍ ZPRACOVÁNÍ - Díky řadě revolučních vizuálních prvků a detailně zpracovanému prostředí vás zdejší svět naprosto pohltí. Technologie nové generace použité ve hře THIEFTM nabízejí takovou úroveň zpracování grafiky, zvuku a umělé inteligence, že vám to vyrazí dech.
O nás

O nás

Jsme tu pro Vás od roku 1997.

Doprava

Doprava

Levná doprava již od 59,-

Výkup

Výkup

Výkup použitých her a konzolí.

Prodejna Praha

Prodejna Praha

Kamenná prodejna na Andělu.