Výrobce: thq.
Kód produktu: 11023N
Lokalizace: Angličtina
Platforma: X360
Stav: Nové
Datum vydání:

Varianty 0

Saints Row 4 Commander in Chief Edition obsahuje:
- hru Saints Row 4
- 3 DLC - Merica Weapon, Screaming Eagle Plane, Uncle Sam Suit

Přepálená over the top akce Saints Row: The Third se THQ vyplatila a po několika DLC se hned ve Volitionu začalo pracovat na plnohodnotném pokračování. Není tak divu, že po krachu THQ byl zrovna o Volitlion největší zájem. Studia se ujala Koch Media, pod níž spadá vydavatelský label Deep Silver, který teď nové Saints Row konečně oficiálně oznámil. Bude se jmenovat jednoduše Saints Row IV a vyjde 20. srpna tohoto roku v Americe a 23. srpna ve zbytku světa. Deep Silver oznámila také platformy, byť o nich v teaseru není ani zmínka. Hra se objeví na PC a současné generaci konzolí.

Trochu překvapivě jsme se dočkali i zmíněného prvního teaseru a hodně překvapivě je delší, než první teaser na Saints Row: The Third. Tam jen někdo někoho praštil do rozkroku a za vteřinu bylo po všem. Tady máme zhruba minutu totálního chaosu, výbuchů, narážek na filmy (Matrix, Tron...) a dalších šíleností, kterými se série Saints Row vlastně proslavila. Je vidět, že tvůrci nohu z plynu nesundají ani ve čtverce, právě naopak. A je fajn, že Deep Silver nechá Volition blbnout i nadále.

Příběh bude navazovat na trojku a bude se opět točit kolem starých známých Saints. Statut těchto fialových gangsterů bude na nejvyšší možné úrovni - budou vůdci svobodného světa, ať už to v kontextu hry bude znamenat cokoliv. Každopádně, šéf Saints byl zvolen prezidentem USA a tisková zpráva slibuje, že má být všechno ještě mnohem šílenější, než tomu bylo ve trojce. Jako twist máme slíbenou katastrofickou invazi mimozemšťanů, kteří Saints teleportovali do bizarní simulace Steelportu. Tam jsou superhrdinské schopnosti na denním pořádku a vaším cílem bude se z téhle potrhlé simulace dostat.

Vývojáři nám ve čtyřce kromě klasických zbraní nadělí hromadu mimozemských dělbuchů a technologií, které mají přeměnit “každého Sainta v ultimativní entitu destrukce.” Akce má být intenzivnější, upravitelnost větší, superschopnosti umožní přeskakovat velké budovy, předběhnout rychlá auta a používat telekinetické síly. Zní to šíleně, ale je dobře, že se hra nesnaží jen kopírovat GTAčko a jde si vlastní cestou. On už její tón jasně naznačuje samotná tisková zpráva, která začíná: “Saints Row IV™ Announced, Bitchez...”atrix na září (September) letošního roku.
O nás

O nás

Jsme tu pro Vás od roku 1997.

Doprava

Doprava

Levná doprava již od 59,-

Výkup

Výkup

Výkup použitých her a konzolí.

Prodejna Praha

Prodejna Praha

Kamenná prodejna na Andělu.