Balení obsahuje základní hru Destiny a rozšíření Taken king, Expansion I, Expansion II více >>
Výrobce: activision.
Kód produktu: 12860N
Lokalizace: Angličtina
Platforma: X360
Stav: Nové
Datum vydání: 15.09.2015

Varianty 0

Balení obsahuje základní hru Destiny a rozšíření Taken king, Expansion I, Expansion II 

Svět je zamořen příšerami, které se snaží zkázu dokončit a vyplenit lidstvo úplně. A zde začíná hráčův příběh, který se stává jedním ze Strážců.

Destiny vám dává na výběr – můžete se vykašlat na všechny ostatní a hrát si svůj vlastní příběh. Ale skutečné hraní tkví v kooperaci s ostatními hráči, kteří se také snaží zabránit pádu lidstva. Vaším útočištěm je Tower - město pod Travelerem, kde se potkáváte s ostatními, zde upravujete svoji postavu, dáváte dohromady skupinky na výpravy a řešíte zde vše důležité okolo otázky „co dál?“.

The Taken King
Na lidské světy opět padla temnota. Oryx, The Taken King touží po pomstě a buduje si v Temnotě armádu. Vaším úkolem bude dostat se na jeho mateřskou loď a porazit ho, než se svou armádou zpustoší Sluneční soustavu.

Destiny: The Taken King přináší novou příběhovou kampaň pro FPS hru Destiny. Noví nepřátelé, nové úkoly, nová místa, schopnosti hráčů otestuje také nový Raid. Aby mohli hráči snázečelit novým výzvám, dostanou též k dispozici tři nové specializace a přístup k novým zbraním a výbavě.

Expansion I: The Dark Below
Pod povrchem Měsíce číhá dávno zapomenuté nebezpečí. Přežijte hlubiny ďáblova jícnu a zastavte temnou armádu, která chystá invazi na Zemi.
Rozšíření zahrnuje nové příběhové mise, které skýtají též nové zbraně a výbavu, nové multiplayerové arény a kooperativní Strike a Raid.

Expansion II: House of Wolves
Jen ti nejodvážnější Strážci se odváží za polady ukrytými v The Reef. Nové příběhové mise nabízí další zbraně a výbavu, rozšíření pak dále obsahuje 3 multiplayerové mapy a Strike. Novinkou je multiplayerový mód elimination.


Hra vyžaduje trvalé připojení k internetu a pro její plné odemčení i aktivní Xbox Live Gold!
Pro hraní Destiny na konzoli X360 je zapotřebí konzole s HDD

O nás

O nás

Jsme tu pro Vás od roku 1997.

Doprava

Doprava

Levná doprava již od 59,-

Výkup

Výkup

Výkup použitých her a konzolí.

Prodejna Praha

Prodejna Praha

Kamenná prodejna na Andělu.