Výrobce: EA Games.
Kód produktu: 9790N
Lokalizace: Angličtina
Platforma: X360
Stav: Nové
Datum vydání: 13.9.2012

Varianty 0

PREMIUM EDITION obsahuje hru Battlefield 3 a prémiové členství nabízející celkem 5 DLC rozšíření.

Battlefield 3 se vrhá do budoucnosti se silou Frosbite 2, nejnovější verzí supermoderního herního enginu od vývojářského studia DICE. Tato jedinečná technologie, na které je Battlefield 3 postaven, poskytuje hráčům dosud nejlepší vizuální zážitek, masivní destrukce, dynamický prostorový zvuk a neskutečně reálné animace postav. Hvizd kulek, drolící se zdi a výbuchem odhození vojáci jsou v Battlefield 3 na denním pořádku, díky čemuž je zde bojiště živější a více interaktivní než kdy předtím. V Battlefield 3 hráči vstoupí do role elitního mariňáka Spojených států a vydají se plnit mise do mnoha různorodých lokací včetně Paříže, Teheránu či New Yorku.

Frostbite 2 - Battlefield 3 jako první hra představuje engine Frostbite 2, úžasnou technologii povyšující animace, destrukci, nasvícení, měřítko a ozvučení na novou úroveň. Postaven na tomto mocném enginu, Battlefield 3 vrhá hráče do válečného světa jako žádná jiná hra před ním!

Pocit z bitvy - Pociťte náraz kulek a tlak explozí, odtáhněte své zraněné spolubojovníky do bezpečí a rozložte svůj težký kulomet v jakémkoliv terénu. Nejreálnější animace, senzační grafika a autentická hratelnost zaútočí na vaší mysl takovou silou, že si budete připadat jako v kůži skutečného mariňáka!

Nejlepší online multiplayer s vozidly - Battlefield jako série vždy vynikala díky zařazení vozidel a to platí i pro Battlefield 3. Ten zvedá laťku ještě výš a přidává vychytávky v podobě sonického burácení po přeletu stíhačky, rozšířenou nabídku pozemních, vodních i vzdušných vozidel, podporu až 64 hráčů (pouze PC) nebo možnost lehu!

Městské boje - Zaválčete si na známých, ale nečekaných lokacích v USA, Evropě a na Středních Východě. Nevyhnete stísněným uličkách, městským centrům nebo otevřeným bojištím, skvělým pro použití vozidel!

Fault Line Episode 1 trailer

O nás

O nás

Jsme tu pro Vás od roku 1997.

Doprava

Doprava

Levná doprava již od 59,-

Výkup

Výkup

Výkup použitých her a konzolí.

Prodejna Praha

Prodejna Praha

Kamenná prodejna na Andělu.